• Rask levering
  • FRI FRAKT OVER 499,-
Forbedret vindbeskyttelse på alle modeller
Om Hällmark

Forbedret vindbeskyttelse på alle modeller

Problemet med en litt trøblete vindbeskyttelse på tidligere modeller har vært velkjent. Fra og med i år er alle våre brennere oppdatert med vår nye stabile vindbeskyttelse som er skrudd på plass. Den forbedrede vindbeskyttelsen gir både bedre beskyttelse mot vinden, en mer stabil gassbrenner og er stødigere – akkurat som de bør være. Vindskjermen som tidligere var på Hällmarks gassbrenner var laget av tynt metall. Metalllisten var montert med metallklips som dessverre ikke var forankret på en god nok måte. Det kjentes nesten ut som om beskyttelsen ikke var ordentlig festet.

Hällmarks nyutviklede vindbeskyttelse, som nå er på alle brennere, er nå montert med solide skruer og sitter godt på plass. Vindbeskyttelsen er totalt sett sterkere og det er også gjort tilpasninger for å gi brenneren en forbedret vindbeskyttelse og for at brenneren skal fungere mer effektivt. Vindbeskyttelsen kan enkelt monteres av og på, for eksempel under transport.

Vi kan dessverre ikke oppgradere gamle brennere med ny vindbeskyttelse, fordi de gamle brennerne har annen innfestning enn de nye brennerne.
https://www.hallmarkofsweden.no/pub_docs/files/Förbättratvindskyddpåallamodeller/Nytt-vindskydd.jpg