• Rask levering
  • Trygg betaling med Klarna
  • FRI FRAKT OVER 699,-
Hvordan velge riktig stekehelle
Tips og Råd

Hvordan velge riktig stekehelle

Vil du kunne lage mat utendørs hele året? Invester i en stekehelle! Her guider vi deg til et vellykket resultat.


Drømmer du om å kunne lage mat i hagen hele året? Da er en stekehelle et perfekt alternativ. Alt som trengs er tilgang på gass eller et bål – og fordelene med å lage mat utendørs er mange.


En stekehelle er praktisk og i utgangspunktet uslitelig. Men i tillegg til stekehellens allsidighet er det flere fordeler med å lage mat utendørs. Du trenger ikke bekymre deg for os og røyk og kan raskt få skikkelig varme på stekehellen og så raskt redusere gassflammen og steke på lavere varme. Mat som kan sette lukt innendørs, som stekt fisk, egner seg utmerket til matlaging utendørs. Vår egen favoritt er fisketaco på pannestekt abbor!


https://www.hallmarkofsweden.no/pub_docs/files/Hvordanvelgeriktigstekehelle/hallmark.jpg

Å velge riktig størrelse på stekehelle er nøkkelen til suksess. Skal du kunne lage mat til store selskaper er en større stekehelle å foretrekke, mens en mindre stekehelle er nok for en familie på fire. Men det er også andre praktiske detaljer å huske på. På grunn av den begrensede dybden er mindre stekeheller mindre egnet til retter som skal putre lenger, som for eksempel gryter. Store stekeheller har den åpenbare fordelen at du kan servere mange.

Dybden på hellen gjør det lettere å tilberede nudler, ris og gryteretter som krever litt væske. På en stor helle kan du til og med lage forskjellige ting samtidig. Størrelsen gir deg også bedre muligheter til å temperere koketoppen litt forskjellig avhengig av hva som skal tilberedes. Transport av stekehellen er den åpenbare ulempen som følger med høyere vekt og størrelse.

For de som vil lage mat i skog og mark finnes det også små stekeheller med avtagbare ben som er enkle å ta med seg.

https://www.hallmarkofsweden.no/pub_docs/files/Hvordanvelgeriktigstekehelle/hallmark-9-1024x683.jpg
https://www.hallmarkofsweden.no/pub_docs/files/Hvordanvelgeriktigstekehelle/hallmark-3-1024x683.jpg