Oppskrifter med Hällmark
Pytt i panne med @landforss
Pytt i panne på hamburgere av våre ambassadører @landforss
Vi lagde pytt i panne fra restene av hamburgermiddagen som vi hadde noen dager i forveien.
Fremgangsmåte:
- Olje og smør for steking
- Poteter, vi anbefaler å koke dem hjemme. Da går det raskere å lage maten ute. Vi råstekte da vi ikke hadde rukket å forberede.
- Noe kjøtt som er til overs, vi brukte hamburgere fra noen dager tidligere
- Løk
- Timian, sort pepper og salt
- En god saus du har hjemme
- Salat
Begynne med å steke potetene, da det tar lengst tid. Når de er halvveis ferdige, kan du tilsette løken. Til slutt kan du tilsette kjøttet som kun trenger oppvarming. Krydre etter din preferanse.


.jpg)
.jpg?extend=copy&width=320&method=crop&height=320&sigma=2.5&minampl=0.5&quality=30&type=auto)
.jpg)
.jpg?extend=copy&width=320&method=crop&height=320&sigma=2.5&minampl=0.5&quality=30&type=auto)
.jpg)
.jpg?extend=copy&width=320&method=crop&height=320&sigma=2.5&minampl=0.5&quality=30&type=auto)
.jpg)


.jpg?extend=copy&width=160&method=crop&height=96&sigma=2.5&minampl=0.5&quality=30&type=auto)
.jpg)


.jpg?extend=copy&width=160&method=crop&height=96&sigma=2.5&minampl=0.5&quality=30&type=auto)
.jpg)
.jpg?extend=copy&width=160&method=crop&height=96&sigma=2.5&minampl=0.5&quality=30&type=auto)
.jpg)






















