• Rask levering
  • FRI FRAKT OVER 499,-
Havrecrunch
Oppskrifter med Hällmark

Havrecrunch

Ingredienser: 50 gram smør, 1dl havregryn, 1dl solsikkekjerner, 1 dl sukker.

Slik gjør du: Smelt 50 gram smør. Bland inn 1dl havregryn, 1dl solsikkekjerner og 1dl sukker. Varm opp til sukkeret har begynt å karamellisere seg (til det har blitt litt mørkere).

Multebær 3-4ss multebær (kan byttes med andre bær du liker)

Karamelliserte epler 4. epler, 2ss smør, 2 ss sukker, ½ ts kanel.

Slik gjør du: Skjær opp eplene i tynne skiver, og stek lett i smør i ca 1 minutt. Tilsett sukker og stek til eplene får farge. Tilsett kanel.

Fløtekrem: 2 dl fløte 1 dl creme fraiche

Slik gjør du:
Pisk fløten til den tykner. Tilsett creme fraiche eller tjukk yoghurt og visp til ønsket konsistens. Legg opp eplene i bunnen av en bolle eller et glass. Topp deretter med rømme og 1-2 ts multebær. Legg så havrecrunch på toppen og nyt!